Tilausehdot

MediaKaista julkaisee Kainuun Sanomien, Sotkamo-lehden, Kuhmolaisen ja Ylä-Kainuun älypuhelimella, tabletilla ja verkkoselaimella luettavia digilehtiä. Lehtien julkaisija on SLP Kustannus Oy. Tilaukseen sovelletaan myös Mediakaistan käyttöehtoja.

 1. Tilausmuodot
  Digitilaus sisältää valitsemasi lehden digilehden (Kainuun Sanomat, Sotkamo-lehti, Kuhmolainen tai Ylä-Kainuu). Jatkuva tilaus on voimassa jatkuvasti ilman uudistamista. Tilausmaksun voi sopia maksettavaksi 1, 3, 6 tai 12 kuukauden välein. Jatkuva tilaus laskutetaan tilausjakson alussa ja seuraavat jaksot ennen uutta laskutusjaksoa. Määräaikainen tilaus on voimassa määräajan.
  Tilaaja voi muuttaa laskutusjakson pituutta tai lopettaa tilauksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun vähintään 2 viikkoa ennen seuraavan laskutusjakson alkamista. Mikäli jatkuva tilaus halutaan lopettaa muulloin kuin laskutusjakson päättyessä, laskutetaan saadut lehdet määräaikaishinnaston mukaan.
 2. Tilausten alkamisaika
  Tilaus alkaa asiakkaan valitsemana päivänä huomioiden määräajat.
  Tilaajapalveluun tulevat tilaukset käsitellään jokaisena arkipäivänä ja tilaukset astuvat voimaan saapumisjärjestyksessä. Rekisteröitymiseen tarvittavat tunnukset toimitetaan sähköpostilla, kun tilaus on käsitelty.
 3. Tilaushinnat, tilausehtojen muutokset ja tilausmaksu
  Lehden hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Digilehden hinnasto on nähtävissä osoitteessa Mediakaista.fi/tilaa. Kustantaja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin tarvittaessa. Mahdolliset hinnanmuutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat kaikkia tilauksia. Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien.  Digilehdet sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Tilausmaksu on maksettava viimeistään eräpäivänä, ja maksumuistutuksen lähettämisestä veloitetaan muistutusmaksua 5 euroa. Maksamattomana päättyneestä tilauksesta veloitetaan määräaikaistilaushinnaston mukainen tilausmaksu ajalta, jolta tilaaja on ehtinyt saada lehtiä.
 4. MediaKaistan mahdolliset käyttökatkot
  Palvelussa saattaa ilmetä käyttökatkoja huollosta, liiasta kuormituksesta tai muusta syystä johtuen. MediaKaistan digilehtien julkaisija SLP Kustannus Oy pyrkii informoimaan tulevista käyttökatkoksista. SLP Kustannus Oy:llä ei ole vastuuta palvelun keskeytyksistä. SLP Kustannus Oy ei myöskään korvaa asiakkaalle keskeytyksestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, vahinkoa tai kustannuksia. Ylivoimainen este – force majeure – vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita aina siihen asti, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset voidaan palauttaa.
 5. Etämyynti
  Tilaajalla on Kuluttajansuojalain 6 luvun 15 §:n mukainen oikeus perua etämyynnissä puhelinmyyjän kautta tekemänsä tilaus vapaamuotoisella ilmoituksella 14 päivän kuluessa ensimmäisen tilaukseen kuuluvan digilehden ilmestymisestä. Perumiselle ei tarvitse esittää syytä. Ennen perumisilmoitusta saapuneita lehtiä ei tarvitse palauttaa.
 6. Tietosuoja ja henkilötietolaki
  MediaKaistassa julkaistavien digilehtien tilaajat ovat SLP Kustannus Oy:n asiakasrekisterissä, johon tallennettuja tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Lehtikohtaiset rekisterikuvaukset ja -selosteet saa lehtien asiakaspalvelusta. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin ja -tutkimuksiin ilmoittamalla kiellosta asiakaspalveluun. Henkilötietolain mukaiset yhteydenotot tulee toimittaa SLP Kustannus Oy:lle kirjallisina ja allekirjoitettuna.
  MediaKaista / SLP Kustannus Oy
  Kauppakatu 11
  87100 Kajaani
  Mediakaistan puhelinasiakaspalvelu 010 665 7200, ma-pe klo 8-16
  Sähköposti: asiakaspalvelu.mediakaista@slpmedia.fi

Etsi sivuilta